Werkwijze

Onze Onderlinge werkt zonder winstoogmerk wat zorgt voor een aantrekkelijke premie.

Hoe werken wij?

Wij adviseren u graag persoonlijk

Het houden van paarden is prachtig maar brengt helaas ook risico’s met zich mee. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste verzekering voor je paard. Omdat dit vaak veel vragen met zich meebrengt adviseren wij je graag persoonlijk. Dit kan telefonisch maar we kunnen ook bij je langskomen. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste keuze is.

Een paard is je maatje...

Kan ik mijn verzekering tussentijds wijzigen?

Als jong paard is uw paard vaak minder waard dan wanneer u deze gaat trainen en predicaten op keuringen of prestaties/klasseringen op wedstrijden behaald. u kunt uw verzekering eventueel tussentijds aanpassen.

Maak kennis met onze taxateur

Mijn naam is Klaas Jan Feitsma en sinds 1986 actief in de paardensport. De eerste 15 jaar hobbymatig en toen de stap genomen om er mijn beroep van te maken. Samen met Hergen van Hall run ik een trainings en africhtings stal te Aldeboarn.

In 2020 werd mij gevraagd of ik er eventueel wat voor zou voelen om als taxateur voor deze onderlinge paardenverzekering aan de slag te gaan. Hier heb ik even over nagedacht en toegezegd.

Met een leuke groep bestuursleden trekken we nu samen de kar. Bij vragen over een nieuwe aanmelding en of al verzekerde paarden kunt u altijd bij mij terecht.   

Scroll naar boven